Expert is een prima winkel om audio en dergelijke te kopen. Fijn dat er nog fysieke winkels zijn waar je naar toe kunt voor advies.
De AEG bovenlader wasmachine is een smaller apparaat. Dit soort wasmachines is gevoelig voor trillingen tijdens het centrifugeren. De vorige kon op 1500 tmp draaien. Dat was kennelijk iets teveel...De AEG bovenlader wasmachine is een smaller apparaat. Dit soort wasmachines is gevoelig voor trillingen tijdens het centrifugeren. De vorige kon op 1500 tmp draaien. Dat was kennelijk iets teveel van het goede. De trommellagers waren niet meer goed. Bij de nieuwe is dat verbeterd: nu hooguit 1300 tmp. Terwijl ook deze machine een topmodel is net als de vorige. Het vullen van dit soort wasmachines gaat heel gemakkelijk, je hoeft niet meer door je knieën te gaan. Voor mij als senior een goed apparaat en de ruimte waar deze machine staat is niet erg groot, vandaar dat ik ook nu weer gekozen heb voor een 40 cm brede wasser. In de Consumenten gids zul je deze machines niet vinden. Vertrouw maar op AEG. Dan zit je goed. En de oude machine nam de bezorger gewoon mee. Ook de verpakking. Goede service.
Stroek
Gewoon lokaal kopen in een echte winkel is altijd het beste.
Bodaar
Keuze besproken in de winkel en technische uitleg gekregen.
Geen mening
Prima winkel. Goede service en aardig personeel.
Meijering
Ik zeg dat ik het een goed bedrijf vind en ze het aanbevelen om daar zeker de moeite is om daar rond te kijken
Mensink
Als je bij expert een artikel besteld dan heb je het snel.
Van Zijp
Ik heb het al eerder hiervoor aangegeven. Het gaat in feite om zaken, zoals service, aandacht voor de client op alle gebieden die een Expert winkel biedt, die in feite normaal zijn. Als dat anders...Ik heb het al eerder hiervoor aangegeven. Het gaat in feite om zaken, zoals service, aandacht voor de client op alle gebieden die een Expert winkel biedt, die in feite normaal zijn. Als dat anders zou zijn, dan zagen ze me nooit meer. Dus ergio conclusio, prima, ga vooral zo door.