Top product geleverd precies zoals afgesproken Zeer gewaardeerd en aanbevolen
Kromkamp
Winkel met genoeg keuze. Prima service.
Bij Meier Expert slaagt u gegarandeerd
Snel geholpen en goede service
Dat laat ik aan de verkoopster over
Voor ons geldt betrokkenheid Klant vriendelijk. Personeel die meedenken. Mag er als ik iets aanschaf er graag naar toegaan.
Ieder beslist voor zijn eigen keuze
Altijd makkelijk bij Expert, heb je een product nodig, zoek op internet, je maakt een keuze , je belt jou Expert dealer, zij geven nog aanvullende advies en ervaringen met het gekozen product,...Altijd makkelijk bij Expert, heb je een product nodig, zoek op internet, je maakt een keuze , je belt jou Expert dealer, zij geven nog aanvullende advies en ervaringen met het gekozen product, spreek een dag af om het product te leveren, zij plaatsen het en stellen alles in werking met een goede uitleg erbij , betalen met pin , en klaar. Ook een goede nazorg.
Dat doen ze in foute regiems ook. Herstel ; in NL...Lees eerder mijn commentaar. Wat geeft u het recht als instituut om navraag te doen over mensen die u niet kent op te vragen.
Dat doen ze in foute regiems ook. Herstel ; in NL hebben D666 en rutte. Het zelfde soort mensen.
Telefonisch gasfornuis besteld bij Expert Oosterwolde. Op advies van de winkel zou een gasslang van 1 meter bijgeleverd worden. De monteur bleek een slang van 75 cm bij zich te hebben. Hij moest dus...Telefonisch gasfornuis besteld bij Expert Oosterwolde. Op advies van de winkel zou een gasslang van 1 meter bijgeleverd worden. De monteur bleek een slang van 75 cm bij zich te hebben. Hij moest dus heen en terug naar Oosterwolde om de goede maat slang op te halen. Verder niets dan lof, prima service.