We zijn perfect geholpen bij Expert in Nuenen. Luisteren goed naar wat je wilt, en kijken dan wat er het beste past. (goed advies) Ook de verkoper is zeer vriendelijk, en we zijn nu...We zijn perfect geholpen bij Expert in Nuenen. Luisteren goed naar wat je wilt, en kijken dan wat er het beste past. (goed advies) Ook de verkoper is zeer vriendelijk, en we zijn nu tevreden klanten.
Hartman-caris
Gezellige winkel , zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een supersnelle service en levering van de producten! TOP!!
Prettige winkel hier in Nuenen
119.95 voor installeren vind ik een pittig prijsje voor een uurtje arbeid. Over het installeren door de medewerker niets dan lof. Aanbod in winkel is ruim voldoende. Produktkennis bij verkoper...119.95 voor installeren vind ik een pittig prijsje voor een uurtje arbeid. Over het installeren door de medewerker niets dan lof. Aanbod in winkel is ruim voldoende. Produktkennis bij verkoper adequaat aanwezig.
Imbos
Het adres voor aandacht, vriendelijkheid en professionaliteit.
Groenen
Geen problemen ondervonden.
Heb al aangegeven dat ik vriendelijk en snel ben geholpen