Prima geholpen En keurige nette snelle monteurs . Beiden zijn Pool . Super .
Zoals eerder geschreven, hele goede ervaring.
Hermans
Helaas heeft Expert monteurs in dienst die geen Nederlands spreken, hierdoor begrijpen mensen elkaar niet. Na het moeilijk plaatsen van de opdekdeuren, sloot de vrieskast deur niet en ontbrak...Helaas heeft Expert monteurs in dienst die geen Nederlands spreken, hierdoor begrijpen mensen elkaar niet. Na het moeilijk plaatsen van de opdekdeuren, sloot de vrieskast deur niet en ontbrak er een afdekplaat, na het plakken van de strip aan de zijkant die alweer loslaat, kregen de heren telefoon en moesten meteen weg, we kregen wel de mededeling "we return" . Helaas tot op heden niemand meer gezien. Ik ben naar de winket geweest en daar kreeg ik te horen dat ik "vertrouwen" moet hebben, maar communicatie is er niet. Wel € 119.95 betalen maar een snelle en goede installatie is ver te zoeken. Vandaar zeer ontevreden.
Döbke
Met de buitenlandse bezorgers was nauwelijks te communiceren. De geleverde Liebherr vriezer werkte niet. Is de volgende dag vervangen door een nieuwe. Deze is bezorgt door medewerkers van de...Met de buitenlandse bezorgers was nauwelijks te communiceren. De geleverde Liebherr vriezer werkte niet. Is de volgende dag vervangen door een nieuwe. Deze is bezorgt door medewerkers van de winkelvloer en deze bezorging was perfect. Zij hoorden ook gelijk dat de compressor van de vriezer die de dag daarvoor bezorgd was helemaal niet aansloeg.
Vriendelijk personeel en goed geholpen
Jammer dat er twee medewerkers die alles gingen aansluiten waarvan 1 geen nederlands en de ander gebrekkig nederland spraken. Gelukkig kwam er later nog een derde medewerker. Hij sprak goed...Jammer dat er twee medewerkers die alles gingen aansluiten waarvan 1 geen nederlands en de ander gebrekkig nederland spraken. Gelukkig kwam er later nog een derde medewerker. Hij sprak goed nederlands.
Expertise en advies waren goed en vertrouwd.
Deze zou een vertekend beeld geven, als ik deze zou opschrijven, net als verschillend ingevulde vragen die ik heb beantwoord. dat heeft te maken met de discommunicatie betreffende de extra...Deze zou een vertekend beeld geven, als ik deze zou opschrijven, net als verschillend ingevulde vragen die ik heb beantwoord. dat heeft te maken met de discommunicatie betreffende de extra betaling voor het aansluiten v/d wasmachine i.v.m. die trekschakelaar.