Deskundig personeel die uitgebreid het juiste tosti apparaat adviseren uit een zeer ruim assortiment !
Prima winkel
Haeck
Compacte radio/cd speler. Goed geluid. Installeren kost even tijd, was niet heel ingewikkeld. Prijs kwaliteitsverhouding is prima. Afstandsbediening is aan de kleine kant en je moet de knoppen flink...Compacte radio/cd speler. Goed geluid. Installeren kost even tijd, was niet heel ingewikkeld. Prijs kwaliteitsverhouding is prima. Afstandsbediening is aan de kleine kant en je moet de knoppen flink indrukken.
Top winkel,met fantastische medewerkers.
Van Zuilen
Echt een super fijne winkel, je word goed geholpen en de levering is zoals het hoort te zijn. Dus echt een winkel om zeker naar terug te gaan.👌
Mijn ervaring met expert zijn alleen maar goed . Helpen met nadenken en goede service
Gewoon top! Goede service, behulpzaam en altijd bereid om mee te denken met de klant
De Bruijn
Vriendelijke verkopers en zeer goede service
Je word vriendelijk geholpen en voorgelicht
Je word zeker goed geholpen, dat soms de prijzen paar tientjes hoger liggen maakt niet uit, daar betaal je ook voor, de service en het gevoel dat als je naar iets opzoek bent je ook echt helpen, en...Je word zeker goed geholpen, dat soms de prijzen paar tientjes hoger liggen maakt niet uit, daar betaal je ook voor, de service en het gevoel dat als je naar iets opzoek bent je ook echt helpen, en geen verkoop praatjes toepassen, en ze hebben verstand van de producten die ze verkopen, in tegenstelling dan bijvoorbeeld de mediamarkt, werken jonge gastjes die alleen maar proberen onzin te verkopen. Ga zo door toppers! Ik ben sowieso jullie vaste klant , ookal kom jk maar een aantal x per jaar