Expert

Hogervorst

Na een niet leveren door een ander witgoed bedrijf Heeft expert mij prima op zeer korte termijn geweldig geholpen en de toch door mij gewenste producten op zeer korte termijn te leveren Heel blij mee

Dhr Kuhn

MET EEN GERUST GEVOEL UW AANKOPEN BIJ EXPERT DOEN !!

De bezorger was geenszins van plan om mij te helpen om de machine op z'n plek te krijgen, terwijl dat met de steekkar een fluitje van een cent was, die hoefde alleen maar een drempel over, ik had de... De bezorger was geenszins van plan om mij te helpen om de machine op z'n plek te krijgen, terwijl dat met de steekkar een fluitje van een cent was, die hoefde alleen maar een drempel over, ik had de machine zelf al naar de plek gesleept. Hij had vooral haast om weg te komen en drong telkens aan op ondertekenen. Dat heb ik gedaan, nadat de machine op zijn plek stond. Ik had een fooi klaar liggen, maar die is hij, met deze houding, misgelopen.

Den Ouden

Een betrouwbaar bedrijf waar vooral de service goed is.

Jeroen is zeer deskundig en behulpzaam,keurig op tijd geleverd en aangesloten

Expert Pijnacker heeft een top service geleverd! Een defecte epilady is uiteindelijk na meerdere reparaties vervangen door een nieuwe. Kundig en klantvriendelijk team.

Van Tilburg

Zeer goed geholpen. Nemen de tijd en schatten goed in wat je wensen zijn aan een product

We zijn erg tevreden over de service van Expert. In de winkel krijg je uitstekend advies en zijn er goede afspraken gemaakt. De droger werd op tijd bezorgd en netjes geïnstalleerd.