Expert Marum kenmerkt zich door een wijdverbreid klantenbestand. Goede producten met faire prijs. Personeel zeer klantgericht en met kennis van zaken zonder zaken op te willen dringen. Heb altijd...Expert Marum kenmerkt zich door een wijdverbreid klantenbestand. Goede producten met faire prijs. Personeel zeer klantgericht en met kennis van zaken zonder zaken op te willen dringen. Heb altijd een goed gevoel als ik winkel uitkom met of zonder gekochte produkten. Bij vragen wordt je altijd snel geholpen.
Sellbach
Kramer Expert in Marum kan ik u van harte aanbevelen.
Overkamp
Super winkel top service
Brander
Koop al vele jaren bij Expert Kramer,altijd goed en vriendelijk en kundig geholpen.
Piers
Deskundig en goed advies gekregen tijdens aankoop. Alles naar tevredenheid thuis bezorgd/installeren en ook nog goed de werking van de apparatuur uitgelegd. Helemaal TOP.
Dijkstra
Goed geholpen en meedenkend en levering ging snel.
Hazelhoff
Goed geholpen. Snelle service. Vakkundig geplaatst.
Illimach Beheer.
Prima Kwaliteit en prijsverhouding , perfecte service
Nijlunsing
Goede persoonlijke benadering en deskundig personeel die met je mee denkt en advies op maat geven die aansluit bij wens en verwachting die de kant heeft.