Expert

Ga gewoon lekker naar de winkel voor persoonlijk advies en directe levering.

Fijne betrouwbare vakmensen, die nakomen wat je hebt afgesproken. Prima, bedankt

Herfkens

Voldoende positieve berichten laten horen, het houdt een keer op!!

Prima geholpen en moeite gedaan om het product te halen

Pattrick Bell

Wasmachine stuk dan wil je snel een nieuwe
Wasmachine stuk dan wil je snel een nieuwe
Bij de webshops van coobleu enz geprobeerd maar dan kan je twee weken wachten bij expert waren ze er binnen 2 dagen en top service ga nooit meer naar een ander

Prettige winkel en prima bezorging /afvoer van oude machine.

Sabrina

Wij overwegen een koelkast aan te schaffen, maar helaas was het enkel mogelijk om deze op locatie te bestellen, niet online. Om die reden besloten wij ons te begeven naar de vestiging van Expert in... Wij overwegen een koelkast aan te schaffen, maar helaas was het enkel mogelijk om deze op locatie te bestellen, niet online. Om die reden besloten wij ons te begeven naar de vestiging van Expert in Huizen. Het betrof onze eerste bezoek aan deze vestiging. Gedurende het bestelproces bleek er enige aarzeling te bestaan. Bijgevolg namen wij plaats op een bank binnen de winkel om onze overwegingen voort te zetten.

Vanaf dat specifieke moment ontvouwde zich een minder prettige situatie. Met regelmatige tussenpozen van 60 seconden benaderden verschillende medewerkers van de onderneming ons, en zij verzochten ons op een onvriendelijke wijze te vertrekken, aangezien wij geen voornemen hadden tot aankoop. Wij werden niet de gelegenheid geboden om in alle rust onze overwegingen te vervolgen. Het zou kunnen dat deze aanpak een nieuwe strategie betreft die Expert in Huizen hanteert in het kader van hun marketing. Nooit eerder heb ik een dermate teleurstellende vorm van dienstverlening ervaren.