Ik ben super blij met de nofrost koelkast van inventum, mooi design en goed ruim van binnen. Kocht hem met de 20% korting van 399€ voor 319€ oude koelkast hebben ze bij levering meegenomen. Top...Ik ben super blij met de nofrost koelkast van inventum, mooi design en goed ruim van binnen. Kocht hem met de 20% korting van 399€ voor 319€ oude koelkast hebben ze bij levering meegenomen. Top service!!
De Prinse
Kijk op de website en regel het e.e.a. met lokale winkel.
Het was jammer dat we, 1 week voor onze aankoop, niet werden ingelicht dat het door ons gekochte artikel 1 week later in de aanbieding zou zijn. Dat had ons € 150 gescheeld. Daarvoor de door ons...Het was jammer dat we, 1 week voor onze aankoop, niet werden ingelicht dat het door ons gekochte artikel 1 week later in de aanbieding zou zijn. Dat had ons € 150 gescheeld. Daarvoor de door ons gegeven 8 i.p.v. een 10.
Verder alleen maar lof voor de vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers.
Aanbevolen
j engelsma
Een dure droger besteld bij expert Purmerend. keurig aangekruist dat we gelijkvloers wonen. dan is het bezorgen en de stekker er in stoppen gratis. een redelijk onbeschofte man belde mijn vrouw en...Een dure droger besteld bij expert Purmerend. keurig aangekruist dat we gelijkvloers wonen. dan is het bezorgen en de stekker er in stoppen gratis. een redelijk onbeschofte man belde mijn vrouw en zei dat er €25,- bij kwam. een andere man later zei van niet. de bezorgers hebben hun fooi toch wel gehad en mijn boze vrouw is die laatste €25,- langs gaan brengen in de winkel. opnieuw onbeschoft behandeld. jaren lang klant geweest bij expert Purmerend ivm service. we kopen voortaan wel goedkoper en hopelijk vriendelijker on line. foei!!!
Bakker
Wet snel en deskundig geholpen
Persoonlijke service bij aanschaf gaat bij mij boven internet aankoop.
Dit vind ik niet nodig
Was niet op de hoogte dat inductie niet samen gaat met roestvrij stalen pannen. Is ons ook niet verteld. Verder lezen in de gebruiksaanwijzing dat inductie gevaarlijk kan zijn voor mensen met een...Was niet op de hoogte dat inductie niet samen gaat met roestvrij stalen pannen. Is ons ook niet verteld. Verder lezen in de gebruiksaanwijzing dat inductie gevaarlijk kan zijn voor mensen met een pacemaker. Is ons ook niet over gezegd, ook niet iets gerustellends.