Ik zou andere mensen , indien nodig , bij expert zich te laten adviseren als zij een bep product zoeken
Expert is mijn electronika en witgoed winkel. Ik hoef niet te "shoppen" als ik weet dat ik bij Expert goed geadviseerd en geholpen word.
Bos
Zeer goed geholpen in de winkel en levering van de wasmachine volgens afspraak geleverd en neergezet en aangesloten. Na installatie nog een uitleg over de werking van de wasmachine. Van aankoop tot...Zeer goed geholpen in de winkel en levering van de wasmachine volgens afspraak geleverd en neergezet en aangesloten. Na installatie nog een uitleg over de werking van de wasmachine. Van aankoop tot aflevering zeer tevreden!
Van Zetten
Naar Expert Huizen gaan Top winkel
Prettige ervaring
Kom je er niet uit, bel dan naar expert. Ze staan voor je klaar om je te helpen.
Van de Wall
Genoeg expertise tav het product.
Vriendelijk, behulpzaam personeel met verstand van zaken. Prima prijs-kwaliteit verhouding van de apparaten. Een 'kleine' zaak werkt prettiger samen dan een grote ketenwinkel, vind ik. Het personeel...Vriendelijk, behulpzaam personeel met verstand van zaken. Prima prijs-kwaliteit verhouding van de apparaten. Een 'kleine' zaak werkt prettiger samen dan een grote ketenwinkel, vind ik. Het personeel heeft meer beslissingsvrijheid en ze weten waar ze het over hebben.
Onze ervaring met Expert zijn uitstekend ! En fijn dat je gewoon nog in de winkel kan kopen. Het product kun je ook goed bekijken en goede informatie .TOP !
F. Stappers Bussum
Expert Huizen, bedankt voor de supersnelle levering van tv , keurig afgeleverd en nog met advies van deze jongeman. allemaal bedankt.