Na bestelling van mijn wasmachine bleek deze niet meer geleverd te kunnen worden door de fabrikant. Expert bood aan het opvolgmodel te leveren, zonder dat ik hiervoor (flink) hoefde bij te betalen....Na bestelling van mijn wasmachine bleek deze niet meer geleverd te kunnen worden door de fabrikant. Expert bood aan het opvolgmodel te leveren, zonder dat ik hiervoor (flink) hoefde bij te betalen. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als bij de levering en installatie.
Zeer blij, enthousiaste medewerker die mee denkt!
De Haas
Prettig contact via de email en professionele plaatsing.
Goed producten, netjes geholpen en prima winkel.
Bok
Expert Pijnacker blijft gewoon een leuke gezellige winkel met een grote verscheidenheid aan artikelen. Fijne mensen daar.
Toia
Ik heb nieuwe witgoed apparatuur willen bestellen en heb gebruik gemaakt van de inmeetservice. Wat ik niet wist is dat het niet bij het inmeten blijft. Je krijgt vakmensen op bezoek en ze voorzien...Ik heb nieuwe witgoed apparatuur willen bestellen en heb gebruik gemaakt van de inmeetservice. Wat ik niet wist is dat het niet bij het inmeten blijft. Je krijgt vakmensen op bezoek en ze voorzien je van een geweldig advies ook. Russendoor heb ik supergoed en snel contact gehad met de winkel. Ze hebben mij prima geholpen met afspraken en met de offerte. Om vervolgens ook weer dezelfde vakmensen aan het werk te mogen zien. Ja, vakmensen bestaan nog. Ik weet waar ik mijn volgende bestellingen ga plaatsen.
Goede service in de winkel, fijn dat er meegedacht wordt, deskundige plaatsing. Groot voordeel tov internetbestellingen bij online winkels.
Bij Expert Pijnacker ben ik al 13 jaar prima geholpen met advies over en meestal dan aanschaf van een artikel.
Mulder
Telefonisch besteld bij medewerker van Expert pynacker, heel leuk geholpen en het bestelde zelf afgehaald! Goede winkel!
Korendijk
Prettige winkel, goede uitleg en vriendelijke verkoper. Er wordt meegedacht. Prima prijs kwaliteit verhouding,