Expert

Lekker doorgaan met het leveren van de goede spullen op de juiste tijd met een glimlach

Veel gehad aan de deskundigheid van de medewerker en een top product daardoor gekocht

Prima geholpen bij Expert. Verkoper gaf duidelijke uitleg. Bezorgafspraken stipt na gekomen.

Schoenmaker

Een fijne winkel waar service nog bovenaan staat. Ze houden rekening met je wensen . Ze nemen ook de tijd voor je en geven een duidelijke uitleg over het product . Echt verkopers met verstand de... Een fijne winkel waar service nog bovenaan staat. Ze houden rekening met je wensen . Ze nemen ook de tijd voor je en geven een duidelijke uitleg over het product . Echt verkopers met verstand de artikelen. Wij hebben er al diverse spullen gekocht en nog steeds tevreden. Een echte aanrader.

Wilt u persoonlijke service, kies dan voor Expert

Merton

Goedemiddag, hierbij wil ik even aangeven, niet heel klantvriendelijk benaderd te zijn door een werknemer van u. Die zaterdagmiddag even kwam zeggen dat we de tablets waar we voor kwamen, niet aan... Goedemiddag, hierbij wil ik even aangeven, niet heel klantvriendelijk benaderd te zijn door een werknemer van u. Die zaterdagmiddag even kwam zeggen dat we de tablets waar we voor kwamen, niet aan mochten zetten. Geen goedemiddag, nee meteen, zou je deze niet aan willen zetten. Ik zei ik wil wel even kijken hoe groot het scherm is, nee dat is hier niet de bedoeling, (maar er staat wel stroom op zei ik. Meneer liep meteen weg richting magazijn, zonder ons te helpen of meer te woord te staan. Als meneer problemen heeft reageer dat niet op mij af. Ik koop alles bij jullie, maar als ik zonder mijn vrouw was geweest, had ik al lang al, weggeweest. Mijn vrouw vond zijn reactie ook heel raar, maar wilde perse, die tablet, dus hebben we gewacht, tot Youri beschikbaar was, die ons alles heeft uitgelegd over de tablet, en wist ook niet waarom zijn collega ons zo benaderde. Misschien tot nooit meer ziens.

Goed advies in winkel en heel tevreden over het product