Expert

Van der Lee

Heel lang op zoek geweest naar een Amerikaanse koelkast die naar onze wens was. Heel veel winkels bezocht, maar nergens zo goed geholpen als bij Expert.

Van Esch

Als ik bij Expert binnen loop word ik door behulpzaam personeel aangesproken. Ze vragen naar mijn wensen en komen dan met de artikelen die ze daarvan hebben. Je krijgt dan een duidelijke uitleg over... Als ik bij Expert binnen loop word ik door behulpzaam personeel aangesproken. Ze vragen naar mijn wensen en komen dan met de artikelen die ze daarvan hebben. Je krijgt dan een duidelijke uitleg over de werking van deze artikelen. De voor- en nadelen, maar ook de prijzen. Allemaal van belang.

Juffermans

Ik ben zeer goed geholpen door Expert, echt top service!

Den Biggelaar

Bij de aanschaf van een Etna inductiekookplaat goed geholpen door het winkelpersoneel. Maar helaas stuurde men voor de installatie een witgoedmonteur, die zich arrogant gedroeg en die qua kennis en... Bij de aanschaf van een Etna inductiekookplaat goed geholpen door het winkelpersoneel. Maar helaas stuurde men voor de installatie een witgoedmonteur, die zich arrogant gedroeg en die qua kennis en materiaal niet goed toegerust was voor een deskundige montage. Die had bv niet de juiste eindhulsjes bij zich, alhoewel ik tevoren had aangegeven dat ik (gezien het vermogen van 7,2 KW en de aanwezigheid van 3 fasen maar slechts 1 nuldraad) bij voorkeur de bestaande dikkere kabel wilde gebruiken van 2,5 mm i.p.v. de 1,5 mm kabel van Expert. Daardoor moest er een nieuwe kabel worden aangeschaft ad €24,99, alhoewel de bestaande op zich beter geschikt zou zijn geweest indien voorzien van eindhulsjes.

Ga niet met deze mensen in zee. Geven onjuiste informatie en liegen de boel bij elkaar

Van Der Linden

Product kennis is dik in orde. Daarbij is het prettig dat er een ontspannen sfeer hangt waarbij goede service voor snelle verkoop komen

Meeuwsen

2 diepvrieskasten besteld van liebherr na een winkelbezoek op afspraak. Zeer snel de bestelling in huis op het aangegeven tijdstip. Zeer tevreden over de bezorging

Van den Berg

Ik koop al mijn elektronica bij Expert. Prima producten. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Vriendelijk en behulpzaam personeel.