Gedegen bedrijf. Prima dienstverlening. Alles volgens afspraak.
Kersten
Klantvriendelijk, goed advies, goede service. Apparaat thuisbezorgd ook bezorger klantvriendelijk, goed advies en goede service. Kortom helemaal top!
Verbeten
Je word altijd met veel enthousiasme en vriendelijkheid geholpen. Denken met je mee, en als je een vraag hebt word daar gelijk iets mee gedaan/opgelost.
Arts
Onlangs heb ik een televisie gekocht bij de Expert in Cuijk. De verkoper nam uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren, verschillen tussen tv’s die zij aanbieden uit te leggen en advies te...Onlangs heb ik een televisie gekocht bij de Expert in Cuijk. De verkoper nam uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren, verschillen tussen tv’s die zij aanbieden uit te leggen en advies te geven. Hij probeerde mij niet iets ‘aan te smeren’ maar luisterde echt naar mijn wensen en budget. De televisie werd meteen de dag erna al bezorgt en netjes helemaal geïnstalleerd. Ik ben erg tevreden over de service!
Langenhoff
Expert Cuijk maakt zijn naam meer dan waard. Deskundig, meedenkend en vriendelijk personeel en nakoming afspraken.