Expert

Meijer

Al jarenlang een tevreden klant: goede service, deskundig advies en een redelijke prijs.

Meylink

Heb een wasmachine mogen ruilen voor een ander. Had die van mij nog maar een half jaar maar wilde toch liever een voorlader. i.v.b mijn kleine badkamer. Kan ik spullen op de wasmachine zetten. Had... Heb een wasmachine mogen ruilen voor een ander. Had die van mij nog maar een half jaar maar wilde toch liever een voorlader. i.v.b mijn kleine badkamer. Kan ik spullen op de wasmachine zetten. Had daar niet aan gedacht toen ik de bovenlader kocht. Ben zeer goed en vriendelijke geholen. Erg snel ook. Heb nog niet gewassen met de nieuwe wasmachine. Dat komt nog wel.

Midden

Heel prettig, kundig personeel, en niet van die vlugge jongens die je iets duurs willen aansmeren, laten wel de mogelijkheden zien, producten worden netjes gebracht EN geïnstalleerd.
nemen de...
nemen de tijd voor je in de winkel, en fijne persoonlijke benadering. Hoop dat Expert nog lang mag blijven bestaan en niet ten onder gaat aan de online webshops, als het aan ons ligt niet tenminste.

Sanders

Expert Meijer te Emmen is mijn keuze voor witgoed en radio en televisie. Kundig personeel die grote vakkennis hebben en je veel kunnen uitleggen en of adviseren. Vaak ook met humor reageren. De... Expert Meijer te Emmen is mijn keuze voor witgoed en radio en televisie. Kundig personeel die grote vakkennis hebben en je veel kunnen uitleggen en of adviseren. Vaak ook met humor reageren. De prijzen zijn echt niet hoger dan bij de stunters en dan krijg je ook nog een hele goede service!!! TOP!!!

Smits

Goede service prijs en afspraken woeden nagekomen

Poker

Erg mooie winkel. Deskundig advies en altijd een goede service ontvangen. Al jaren lang vaste klant.

Expert (Emmen in dit geval) kan ik zeer zeker aanbevelen.