Expert

Louwers

Nog ouderwets deskundig en vriendelijk personeel dat meedenkt met de klant en niet voor de snelle verkoop gaat.

Goed assortiment tegen absoluut concurrende prijzen.
Tijdige aflevering conform afspraak.
Samenvattend; perfecte deal, perfecte uitvoering.

Maak meestal gebruik van de winkel in Nederweert.

Thieu Boessen

Vanuit VluchtelingenWerk samen met nieuwe bewoner van Nederweert naar Expert in ons dorp geweest. Witgoed en tv gekocht. Tv was goed maar voldeed niet aan de verwachtingen van deze man. Terug naar... Vanuit VluchtelingenWerk samen met nieuwe bewoner van Nederweert naar Expert in ons dorp geweest. Witgoed en tv gekocht. Tv was goed maar voldeed niet aan de verwachtingen van deze man. Terug naar expert op vrijdagmiddag . Andere tv uitgezocht en zelfde dag nog geplaatst. Allemaal geen probleem in deze zaak. Fijn dat het zo nog allemaal kan. Zal alle mensen die ik nog mag begeleiden adviseren naar deze winkel te gaan. Dankjewel beste mensen van Expert. Door deze service te verlenen groeit het vertrouwen van deze mensen in ons land.

We zijn weer uitstekend geadviseerd door de medewerker van Expert in Nederweert. Prima winkel, fijne benadering en ook heel bijzonder dat men meteen weet wie je bent.

Van Geneijgen

Goede service
Tijd voor de klant
Vriendelijk personeel

Goede uitleg en service, komen afspraken na. Fijn personeel.