Ik heb een wasmachine gekocht. Ik ben bereid om geld uit te geven voor een goed product. Op den duur ben je goedkoper uit. Ik had van te voren test van de consumentenbond bekeken en een selectie...Ik heb een wasmachine gekocht. Ik ben bereid om geld uit te geven voor een goed product. Op den duur ben je goedkoper uit. Ik had van te voren test van de consumentenbond bekeken en een selectie gemaakt. De verkoper van Expert was goed op de hoogte van de extra's van de divers machines, zodat ik uiteindelijk een keuze heb kunnen maken, die goed bij mij past
Natuurlijk betaal je iets meer, maar de service en deskundigheid is dit dubbel en dwars waard. Omdat ik een inbouw koelkast nodig had met een vrij specifieke lay-out en maatvoering, ben ik er...Natuurlijk betaal je iets meer, maar de service en deskundigheid is dit dubbel en dwars waard. Omdat ik een inbouw koelkast nodig had met een vrij specifieke lay-out en maatvoering, ben ik er vrij zeker van dat dit via internet of één van de grote jongens zeker niet in één keer goed had gegaan. Nu dus wel!
Van Zijp
Wij doen al tientallen jaren zaken met en bij Expert, voorheen Wouda. Dat komt ergens door. Onze laatste aankoop, wederom een wasautomaat, gaf wat logistieke problemen, begrip daarvoor, maar onder...Wij doen al tientallen jaren zaken met en bij Expert, voorheen Wouda. Dat komt ergens door. Onze laatste aankoop, wederom een wasautomaat, gaf wat logistieke problemen, begrip daarvoor, maar onder de streep gaat ons dat niks aan. Het is goed gekomen en wij kunnen en willen deze Expert vestiging zeker aanbevelen. Goede mensen met kennis van zaken, een goede display aan apparatuur en deskundig advies, zeker van de wat oudere adviseurs, maar...de jonkies moeten het ook leren. Kortom, je kunt er prima je witgoed e.d. aankopen.
Den Bakker
Prima machine even wennen maar werkt prima De afstelling/aansturing via de app lukte de medewerkers van de bezorging niet. Goede aankoop heb de machine nu 3 week Bas
Prima service verlening. Personeel leeft zich goed in de klant in bij levering en installatie van witgoed apparatuur. Nog geen ervaring met deze Expert vestiging op andere terreinen...
Goede service, vriendelijk personeel.
Wij hadden met spoed een laptop nodig. Gebeld, keurig advies op de mail met uitgebreide voorlichting. Op basis hiervan samen telefonisch keuze gemaakt en 3 uur later hadden we hem in huis.
Nagel
Expert is een prima winkel, uitgebreid assortiment. Kundig personeel. En goede service. Je wordt als klant behandeld, en niet als een nummer.