Goede winkel ( uitgeest) Vriendelijk petsoneel en goede kennis van zaken
De keuze is gemaakt door een testresultaat bij de Consumentenbond tests
Wanst
Keurig advies zo als altijd, reeds decennia klant en nooit teleurgesteld bedankt weer voor de service en het advies!
Mijn ervaringen bij Expert de Graaf te Castricum zijn altijd altijd inclusief een goed advies en prima service met aandacht voor de klant en zeer vakkundig.
Jacob
Beetje misleidende reclame. Op site staat morgen in huis op de factuur staat er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. De winkel welke het zal gaan leveren is maandags geloten. En zit...Beetje misleidende reclame. Op site staat morgen in huis op de factuur staat er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. De winkel welke het zal gaan leveren is maandags geloten. En zit verder weg als een aantal andere experts. Na zelf bellen op dinsdag 1400 uur om 1630 pas teruggebeld we komen donderdag brengen. En op tijden wat mij niet uitkomt. Ik had het zelfde product bij een groot bedrijf ook kunnen bestellen ( voor minder) maar dacht doe er goed aan om Bij nederlandse lokale bedrijven te bestellen. Volgende keer dan maar naar de bedrijven die wel leveren volgens hun reclame.
Goede prijs met uitstekend personeel en service
Expert Castricum Top
Vriendelijk personeel en ook nog deskundig
Vriendelijk en bekwaam personeel
Staring
Heel erg blij met onze aankoop en geweldige service