Een winkel zoals deze drijft op positieve verhalen. Een winkel die doet wat je verwacht valt niet op. Dus wanneer je schoonmoeder verteld hoe haar wasmachine net een maand buiten de...Een winkel zoals deze drijft op positieve verhalen. Een winkel die doet wat je verwacht valt niet op. Dus wanneer je schoonmoeder verteld hoe haar wasmachine net een maand buiten de garantie viel, maar dat de aankoop datum werd aangepast zodat deze weer binnen de garantie viel, dan valt zo'n winkel op. Ik weet niet hoeveel zo'n mooi gebaar de winkel kost, maar het gevolg was wel dat toen ik een wasmachine, koelkast en inductie fornuis nodig had na mijn verhuizing, dit de reden was dat ik ze bij Expert besteld heb.
heijnen
Blijf zoals nu tis gewoon goed zo
Prima service.
Omdat wij altijd tevreden zijn
Kalk
De machine die wij wilden was er niet, maar met hulp van de verkoper zijn we er snel uitgekomen welke het dan moest worden. De machine draait al en we zijn er heel tevreden mee.
Van der Sluis
Goed niks mis mee.
Wij zijn tevreden
Keizer
Vakkundig bedrijf
Bakker
Veel apparatuur etc gekocht,altijd zeer tevreden
Prima kwaliteit/prijsverhouding en garantie die verstrekt wordt is uitstekend (5 jaar)