Ik ben professioneel geholpen bij de keuze van mijn vaatwasser, de bezorging en installatie hiervan was perfect !!
Altijd goede ervaring bij expert Purmerend Zijn zeer klantvriendelijk en goede service
Je wordt goed geholpen en hebben alle tijd voor je
Does
Heb ik al gedaan.
Peter
Vorige week telefonisch een koelkast besteld; apparaat was niet aanwezig in de winkel, moest dus van elders komen. Betreffende medewerker deelde mede dat hij de bestelling zou plaatsen en zodra hij...Vorige week telefonisch een koelkast besteld; apparaat was niet aanwezig in de winkel, moest dus van elders komen. Betreffende medewerker deelde mede dat hij de bestelling zou plaatsen en zodra hij meer wist een email zou sturen met faktuur en datum van aflevering. Nu bijna een week later blijkt niets bekend van een bestelling, ik had eerst moeten betalen en ook de actieprijs geldt niet meer ! Zeer teleurstellend, Expert Purmerend verdient wat mij betreft een vette nul !
IK heb een wasmachine gekocht. De levering vond volgens afspraak plaats. Het enige minpunt in deze is, dat de bezorger , buiten zijn schuld,naar een verkeerd adres ging. De gemeente heeft deze...IK heb een wasmachine gekocht. De levering vond volgens afspraak plaats. Het enige minpunt in deze is, dat de bezorger , buiten zijn schuld,naar een verkeerd adres ging. De gemeente heeft deze straat 2 namen gegeven dus elke bezorger, die een I-Phone gebruikt, wordt naar een verkeerd adres geloosd. Gelukkig is de bezorger iemand die zijn hersens goed gebruikt, waardoor hij toch op het juiste adres terecht kwam. Hij is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die voor het eerst deze fout maakt. Ik ben tevreden met mijn aankoop.
Het aansluiten van de wasmachine en uitleg daarover, is best prijzig en heeft maar maximaal 10 minuten geduurd en was achteraf niet voldoende uitleg geweest.
Rustig de tijd genomen voor uitleg!
Al bijna 30 jaar een betrouwbaar adres gebleken..
Goldschmeding
Fijne winkel met vriendelijk personeel en de service is goed