Expert

Kuiper

Prima geholpen in de winkel
Ze nemen de tijd voor de klanten

Goede service. Zeer klantvriendelijk met uitstekend uitleg over het gekochte product.

Van Dijken

Er was een probleem. I heb een head-set nodig want de oude (15 jaar) was stuk. En dat ging altijd via de radio, maar dat kon niet meer, en moest er een andere komen van Beter Horen, want... Er was een probleem. I heb een head-set nodig want de oude (15 jaar) was stuk. En dat ging altijd via de radio, maar dat kon niet meer, en moest er een andere komen van Beter Horen, want hoorapparaten en head set hoorden bijelkaar. Er is geprobeerd dit via de TV te doen, maar dat was niet mogelijk , want de TV was te oud. (17 jaar) en nooit stuk geweest, VDoor expert geleverd. Na veel geprobeerd te hebben was het niet mogelijk via de oude TV, en moest er een nieuwe komen. Er is veel service gegeven, en het resultaat is geweldig. .

Norg

Apparaat wordt verpakt in dichtgeplakte doos meegegeven en er wordt niet gekeken of alle onderdelen er wel zijn. Kom je thuis en mis je iets. Wat dan?. Moet je nogmaals naar de winkel met alle... Apparaat wordt verpakt in dichtgeplakte doos meegegeven en er wordt niet gekeken of alle onderdelen er wel zijn. Kom je thuis en mis je iets. Wat dan?. Moet je nogmaals naar de winkel met alle spullen.

Martijn

Na onze eerdere zeer goede ervaringen met Expert Uithuizen hebben we hier een inbouwvaatwasser gekocht.
Zeer goed advies gehad en goede keuze kunnen maken.
De inbouwvaatwasser is snel...
Zeer goed advies gehad en goede keuze kunnen maken.
De inbouwvaatwasser is snel geleverd en vakkundig gemonteerd.
Een echte aanrader!