De juiste koelkast voor een goede prijs en snelle levering.
Zeer slechte service. Televisie, wasmachine en soundbar gekocht. Voor het installeren en brengen van de tv en wasmachine werden extra kosten in rekening gebracht. De soundbar bleek niet te werken,...Zeer slechte service. Televisie, wasmachine en soundbar gekocht. Voor het installeren en brengen van de tv en wasmachine werden extra kosten in rekening gebracht. De soundbar bleek niet te werken, na gebeld te hebben, kwam er een monteur langs in gezelschap van een jonge knaap die voor het eerst meeging op bezoek bij een klant. In nog geen 30 seconden had de monteur die ook de televisie had aangesloten het apparaat werkend met de woorden tegen zijn jonge collega : "ik had bij de tv- installatie iets uit laten staan en had dat aan moeten zetten". Daarop volgend presenteerde hij een nota die ik moest betalen voor deze 'hulp'. Ik gaf aan dat ik dit toch wel raar was, nog een keer extra betalen voor volgens mij een fout van hem. Hij ging daar niet over en ik moest de bon tekenen. Ik heb dat gedaan met de aantekening dat ik hier niet mee akkoord was. Helaas bleek bij vertrek de soundbar niet goed te werken: het geluid viel steeds weg. Ik ben weer naar de zaak geweest en kreeg daar een andere kabel mee, die ik uit moest proberen. Dit heb ik gedaan zonder succes. Ik moest maar terug bellen als het niet werkte. Dit heb ik gedaan. Ik kreeg nu te horen dat ik pas geholpen werd als ik de laatste nota over de "service" betaald zou hebben. En als ik dat deed, moest ik er niet op rekenen dat ik binnen 14 dagen geholpen zou worden, sterker het zou wel eens heel lang kunnen duren. Tot slot; Ik heb niet gekozen voor de goedkoopste leverancier, maar voor uw winkel omdat daar een goede service tegenover zou staan. Na deze ervaring zal ik nooit meer iets bij Expert kopen en sterker iedereen aanraden om naar een ander te gaan.
Beun
Uitstekende uitleg in winkel. Installeren redelijk.
De Vaal
Deze is overzichtelijk en kan goede keus maken
Zeer tevreden klant
Een fysieke winkel waar je nog persoonlijk geholpen wordt in plaats van een bandje met een uitgebreid keuzemenu waarin je bijna verdwaalt. Fijn geholpen vanaf de reservering tot ophalen van...Een fysieke winkel waar je nog persoonlijk geholpen wordt in plaats van een bandje met een uitgebreid keuzemenu waarin je bijna verdwaalt. Fijn geholpen vanaf de reservering tot ophalen van mijn televisie.