Expert

Van den Bold

De rede dat we toch hebben gekozen voor expert ondanks dat we het ergens anders goedkoper konden kopen is toch de vriendelijkheid en de goede service bij jullie en dat is voor ons heel... De rede dat we toch hebben gekozen voor expert ondanks dat we het ergens anders goedkoper konden kopen is toch de vriendelijkheid en de goede service bij jullie en dat is voor ons heel belangrijk!
Mochten er nu problemen zijn dan is het even bellen en het word binnen een week opgelost.
Wij blijven kiezen voor expert

Ik vind Expert en goede, professionele en klantvriendelijke organisatie, waarbij het belangrijk, dat je de plaatselijk, als zij
goed levensbaarheid houdt.

Bieker

Vooral tijdens deze moeilijke tijden willen wij de locale winkels ondersteunen.

Langhenkel

Wij zijn een groot voorstander van kopen in eigen woonplaats. Elders kopen is niet of nauwelijks goedkoper vanwege de reiskosten, die vaak vergeten worden. Daarbij is Expert (vroeger Wouda) al... Wij zijn een groot voorstander van kopen in eigen woonplaats. Elders kopen is niet of nauwelijks goedkoper vanwege de reiskosten, die vaak vergeten worden. Daarbij is Expert (vroeger Wouda) al dertig jaar een zaak waar we tot volle tevredenheid kopen. Voor de service komen ze zelfs aan huis!. (Fam. Langhenkel)

Den Bakker

Prima winkel met prima medewerkers en prima kwaliteit.

Driesman

Prima service. Deskundige medewerkers die met je meedenken.

Van Ginkel

Tevreden klant. Expert Dronten heeft goed personeel en levert service.

Konink

Ik kan alleen spreken voor de Expert-winkel in Dronten, maar ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan want ze hebben een topservice.