Expert

De Koning

Heb een mooie wasdroger van Samsung gekocht. In de display lees je de programma's. Hij staat op de wasmachine en hierdoor kan ik de display niet goed lezen. (en echt klein ben ik zeker niet). Dit is... Heb een mooie wasdroger van Samsung gekocht. In de display lees je de programma's. Hij staat op de wasmachine en hierdoor kan ik de display niet goed lezen. (en echt klein ben ik zeker niet). Dit is mij niet in de winkel verteld, helaas. Verder doet de droger zijn werk wel goed.

Deskundig advies voor de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Zaterdag besteld en maandag geleverd. Helemaal tevreden.

Zoals ik al schreef, een echte goeie dorpswinkel.

Neeleman

Goeie uitleg van product in de winkel en goede service.

Prima zaak en goede service ik ben er prima geholpen

Van Heere

Zeer goed geholpen in de winkel maar vergeet ook niet de mensen die de producten komen brengen en de producten monteren zeer beleefd en maken producten perfect pas en wat opviel was iedere keer dat... Zeer goed geholpen in de winkel maar vergeet ook niet de mensen die de producten komen brengen en de producten monteren zeer beleefd en maken producten perfect pas en wat opviel was iedere keer dat ze van buiten naar binnen kwamen deden ze de schoenen vegen