Expert

Koas Foods

Top! Volgens afspraak, netjes geholpen en de bezorger was ook top. Handige tips meegekregen vd bezorger en netjes uitgepakt en neergezet. Oude wasmachine gaat gratis mee terug. Tevens een leuke... Top! Volgens afspraak, netjes geholpen en de bezorger was ook top. Handige tips meegekregen vd bezorger en netjes uitgepakt en neergezet. Oude wasmachine gaat gratis mee terug. Tevens een leuke korting gehad op topmerken. Bedankt expert!

Van der Spek

Fijne winkel, lekker in eigen dorp. Altijd makkelijk als er iets is. Goeie service.

Waltman

Via de telefoon een gascomfort met oven besteld, goede voorlichting gekregen en het product besteld, Er was een snelle levering van het bestelde en werd netjes in de keuken gezet, ik had geen... Via de telefoon een gascomfort met oven besteld, goede voorlichting gekregen en het product besteld, Er was een snelle levering van het bestelde en werd netjes in de keuken gezet, ik had geen afspraken over aansluiten gemaakt.

Zeer goede ervaring met de bezorging en dienstverlening!!

Kesteren

De storing aan mijn TV is naar tevredenheid verholpen!

Als je via de website iets bestelt en je kiest voor betalen in de winkel, dan lukt het niet de 4 de stap te nemen. Je weet dan niet of het wel of niet besteld is. Je moet dan naar de winkel om met... Als je via de website iets bestelt en je kiest voor betalen in de winkel, dan lukt het niet de 4 de stap te nemen. Je weet dan niet of het wel of niet besteld is. Je moet dan naar de winkel om met de verkoper in gesprek te gaan of het wel of niet besteld is. De verkoper moest gaan bellen met het hoofdkantoor en het opnieuw gaan bestellen via de eigen website. vreemde gang van zaken en tijdrovend.