Gisteren als 95 jarige mijn bestelde koelkast en electrisch kook fornuis thuis ontvangen en hiervoor € 39,95 betaald. Alles neergezet en toen kwam ik tot de ontdekking dat mijn koelkast deur de...Gisteren als 95 jarige mijn bestelde koelkast en electrisch kook fornuis thuis ontvangen en hiervoor € 39,95 betaald. Alles neergezet en toen kwam ik tot de ontdekking dat mijn koelkast deur de verkeerde kant op draaide. Ik vraag of ze dit voor mij even kunnen veranderen en het antwoord was geen tijd we hebben het druk. Gebeld met de winkel nu kan ik het laten veranderen maar moet hiervoor opnieuw betalen. Ook werd mij gezegd dat er een mooi prijsje was gemaakt om het geheel binnen te zetten. De koelkast plaatsen was gratis terwijl ze dit in 1 keer binnen hebben gezet. Dit alles was te lezen op de website maar ik heb het niet kunnen vinden alleen dat vanaf €50,00 besteden dit gratis is. Service van nul kwaliteit. Ik koop nooit meer bij EXPERT. Vertel het verder aan een ieder die het horen wil.
Joosten
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hakkers
Duidelijke communicatie mbt bestelling en levering.
Klouwer
IK ben zeer tevreden over de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Ik kom graag weer terug.
Fijne service
WEET IK NIET
Heemskerk
Goede informatie verkregen over product. Leverancier die goede service verleent aan de klant waardoor de klant steeds terug komt om eventuele aankopen te realiseren!
Van der Maat
Vriendelijke en deskundige expertmedewerkers. Expert staat voor ons voor betrouwbaar en servicegericht
Hoogeboom
Je wordt er goed geholpen
Bij de expert ben je een mens en geen nummer ,in je waarde gelaten en goede uitleg en zeer vriendelijk ,duidelijke uitleg.in zeer goed nederlands