Ze hebben me oruma geholpen. En alles is cirrect afgehandeld. De telefonische berwikbaarheid was niet optimaal en te complex. Het feit dat ik perse bij deze expert winkel wilde bestellen heeft in...Ze hebben me oruma geholpen. En alles is cirrect afgehandeld. De telefonische berwikbaarheid was niet optimaal en te complex. Het feit dat ik perse bij deze expert winkel wilde bestellen heeft in hun voordeel gewerkt. Andere klanten zouden al bij de concurrent beland zijn.
Geen behoefte voor
Ben
Heidendael
Vriendelijk, snel en vakkundig
Prijs/kwaliteit uitstekend
Bout
De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Personeel is niet vriendelijk en een 'rare snuiter' ik had een telefoontje gemist. En werdt op maandag ochtend weer gebeld. Ook dat gemist. Ik heb terug...De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Personeel is niet vriendelijk en een 'rare snuiter' ik had een telefoontje gemist. En werdt op maandag ochtend weer gebeld. Ook dat gemist. Ik heb terug gebeld. Kreeg als antwoord dat hij mij telefonisch niet te woord wilde staan omdat het maandag was en zijn vrije dag was??! Ook bij levering geen vriendelijk woord. Wellicht met verkeerde been uit bed.
Jos Erkens
Zorgeloos. Fijn dat Expert voor een kleine meerprijs een 65 inch TV bezorgt en monteert (een 65" TV is nogal een ding). Het prijsverschil met een 'dozenschuiver' was minimaal en dan geeft de...Zorgeloos. Fijn dat Expert voor een kleine meerprijs een 65 inch TV bezorgt en monteert (een 65" TV is nogal een ding). Het prijsverschil met een 'dozenschuiver' was minimaal en dan geeft de persoonlijke benadering een goed gevoel.