Fijne winkel. Echt aan te bevelen. Beter dan afstandelijk via een webwinkel iets bestellen
Super service en kwaliteit aflevering en montage.
Zandleven
Je word heel persoonlijk geholpen en ik vind het belangrijk dat je in je buurt terecht kan.
Is goed overzichtelijk
Swart
Zeer professioneel en vriendelijk. Een aanrader!
Ruime keus in producten en goed advies. Goede producten.
Bijlsma
Goede service en een goed uitleg over het product erg vriendelijk ook telefonisch erg goed en vriendelijk
Nicolaas
Bij Expert is ruimekeus op allerlei gebied, televisies , mobiele telefoons, huishoud artkelen, audio , computerbenogdheden, laptops alles in verschillende merken .Grote sortering. Ook de...Bij Expert is ruimekeus op allerlei gebied, televisies , mobiele telefoons, huishoud artkelen, audio , computerbenogdheden, laptops alles in verschillende merken .Grote sortering. Ook de mogelijkheden voor reparaties en onderhoud van computers . Vriendelijke bediening. Ze nemen de tijd om je te helpen en informatie te geven. Goed overzicht wat er zoal te koop is.
De Zwaag
De afweging repareren van de oude machine of eennieuwe aanschaffen werd vakkundig begeleid zonder druk uit te oefenen. De keuze lag bij ons en dat geeft een goed gevoel. Prettige manier...De afweging repareren van de oude machine of eennieuwe aanschaffen werd vakkundig begeleid zonder druk uit te oefenen. De keuze lag bij ons en dat geeft een goed gevoel. Prettige manier van zaken doen.
Visser
Ipv apparatuur te verkopen geven ze ook andere tips, waarmee je b.v. langer van een product kan gebruik maken. B.v. ipv een laptop te verkopen adviseren ze om een upgrade te doen, zo gezegd zo...Ipv apparatuur te verkopen geven ze ook andere tips, waarmee je b.v. langer van een product kan gebruik maken. B.v. ipv een laptop te verkopen adviseren ze om een upgrade te doen, zo gezegd zo gedaan en de laptop werkt weer super. (beter dan voorheen) ;)