Onze eerste ervaring met de aankoop van een mobiele telefoon is prima verlopen!
Verhoeff
Alles is gewoon volkomen naar wens verlopen.
Varkevisser
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Goederen precies zoals besteld en prima afgeleverd
Minck
Goed en eerlijk advies, meedenkend en behulpzaam, klantvriendelijk en netjes.
Peters
Goeie service, fijn personeel
Via de website een keuze gemaakt voor een TV en soundbar. Dit telefonisch besproken waarbij de verkoper een ander voorstel deed, betere TV (die ook nog eens goedkoper was) en een andere soundbar...Via de website een keuze gemaakt voor een TV en soundbar. Dit telefonisch besproken waarbij de verkoper een ander voorstel deed, betere TV (die ook nog eens goedkoper was) en een andere soundbar (die ik in eerste instantie al wilde aanschaffen) We bespraken telefonisch nog even over mijn voorbereidende werk oa het downloaden van de SONOS app, werd twee weken de set op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. Een duidelijke uitleg tijdens het installeren, alles werd netjes opgeruimd en bij vragen kon ik bellen. Tot slot had ik een C+ card besteld, maar Ziggo had mij in de tussentijd een nieuwe gestuurd. Zonder enig probleem werd de bestelde kaart van de rekening verwijderd. Top gedaan Expert Hillegom.
Van den Boogaard
Service en meedenken, behulpzaamheid, heb ik zeker in deze tijd als een warm bad ervaren!
Kan deze winkel en installateur aan iedereen aanbevelen. “Ouderwets” goede en vriendelijke service!