Expert

Levering op tijd van de oven/magnetron.
Levering op tijd van de oven/magnetron.
Goede uitleg en mee denken van de verkoper. Tips over eventuele toekomstige aan te schaffen producten worden gegeven door de medewerker die de oven heeft bezorgd.

Kraan

Klant vriendelijk. Goede service. Medewerkers die goed meedenken met je aankoop.

Poppen

Expert Ter Apel is een prachtige winkel met vriendelijke medewerkers. Ze helpen je goed en ze verkopen niet om te verkopen maar verkopen dat wat bij je past.

V Asselen

Goed nakomen van afspraken, en je wordt goed ingelicht en op de hoogte gehouden van je bestelling

Uiterwijk-winkel

Super aardige mensen, en steun de winkels ipv internet zodat winkels blijven bestaan dus ook banen.

Een goed verzorgde winkel goed overzicht en goed advies.

Tromp

Expert winkel is super ik raad iedereen die iets wil kopen.een tv of iets anders dan kopen bij expert ter apel

Van Keulen

Enorm tevreden over de aankoop van AEG stofzuiger 219,00. Enorm jammer dat ik twee weken te vroeg was met mijn aankoop. De prijs is nu 175,20, Uitverkoop. Had ik dat geweten, had ik met een goede... Enorm tevreden over de aankoop van AEG stofzuiger 219,00. Enorm jammer dat ik twee weken te vroeg was met mijn aankoop. De prijs is nu 175,20, Uitverkoop. Had ik dat geweten, had ik met een goede stofzuiger ook nog 43,80 in mijn portemonnee gehouden...