Persoonlijke aandacht, een aanspreekpunt bij garantie, en het hebben van een echte winkel met goed personeel is voor mij reden om als eerste bij expert te kijken. Daarna bij de rest
Brongers-ott
Medewerkers zijn erg behulpzaam en goed geinformeerd.
Ben dik tevreden
Overtoom
Expert is wat mij betreft een erg goed en klantgericht bedrijf. Goede adviezen en service. Vriendelijke medewerkers. Betrouwbare afhandeling. Klasse!
Van der Veen
De verkopers zijn deskundig, de bezorgers zijn vriendelijk en de service is uitstekend!
Van der Veen Lemmer
Nijenhuis
Kan de winkel aanbevelen
Expert levert goede produkten ,klant vriendelijk en goede service
Van Dijk
Als je voor Expert kiest, heb je ( meestal ) een fysieke winkel in de buurt. De medewerkers zijn deskundig en luisteren goed. Ze denken mee in eventuele problemen en kunne goede adviezen geven. via...Als je voor Expert kiest, heb je ( meestal ) een fysieke winkel in de buurt. De medewerkers zijn deskundig en luisteren goed. Ze denken mee in eventuele problemen en kunne goede adviezen geven. via WhatsApp kun je verder communiceren en als de levering anders is dan geven ze goede service om dit te verbeteren.