Prima uitleg van tv, en hij dacht gelijk verder over de aansluiting van tv signaal kpn of ziggo, was dus met mijn oude ci module de mist in gegaan maar dank zij de uitleg draaid het nu perfect
Wijnenga
Wij zijn zeer tevreden over winkel in Delfzijl en het is voor ons duidelijk dat we daar ook in de toekomst terugkomen.
Speelman
Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam. Koop ook liever bij de lokale ondernemer, heeft zijn voordelen wanneer je een beroep op de garantie wil doen.
Duidelijk uitleg van de artikelen. Vlotte service. Op tijd geleverd.
Geweldige service en vakkundige medewerkers
De service van onze Expert is voor ons zoals het moet zijn. Goede begeleiding en informatie verschaffen bij het uitkiezen van een product, goede prijzen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel,...De service van onze Expert is voor ons zoals het moet zijn. Goede begeleiding en informatie verschaffen bij het uitkiezen van een product, goede prijzen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, bezorging.
Ganzenvelt
Onze stofzuiger weigerde zijn werk te doen. Via de wats app een nieuwe besteld. Hij stond klaar toen ik bij de winkel kwam. Super geregeld en zeer tevreden met de nieuwe Milestone Complete C2!
Van Dijken
Hele goede service
Vriendelijk en deskundig geholpen. Prima en snelle service