Bij expert Nuenen wordt goed meegedacht. Dingen waar ik niet aan gedacht had werden geadviseerd. Prijs was ook goed.
Prima geholpen in de vestiging in Nuenen.
Halmans
Ik vind de kwaliteit van het product, de service en deskunigheid en de vriendelijkheid van de medewerkers geweldig. Ik heb er al diverse priducten gekicht. Van een haarkrulborstel tot een...Ik vind de kwaliteit van het product, de service en deskunigheid en de vriendelijkheid van de medewerkers geweldig. Ik heb er al diverse priducten gekicht. Van een haarkrulborstel tot een stofzuiger, een wasmachine en een koffiemachine. Alles top!,
Van den Hurk
Goede ervaring
Heller
Ivm met een specifieke maatvoering en gebruikswensen kregen we zeer goed advies mbt opties voor een nieuw (grote) koel/vriescombinatie. De deskundigheid en heldere communicarie leidden tot de...Ivm met een specifieke maatvoering en gebruikswensen kregen we zeer goed advies mbt opties voor een nieuw (grote) koel/vriescombinatie. De deskundigheid en heldere communicarie leidden tot de bestelling bij Expert Nuenen.
Goede hulp. Product was niet in de winkel maar kon het de volgende dag al ophalen
We zijn op vakkundige en vriendelijke manier geholpen. Men denkt mee bij de keuze.
Ruim een week later stond het artikel in de folder, dat voelde niet goed