Expert in Laren: deskundig en vriendelijk personeel. Namen alle tijd voor advies van diverse apparaten. Ik kon, en kan, ook na de koop altijd terecht voor problemen/vragen. Er wordt meegedacht en...Expert in Laren: deskundig en vriendelijk personeel. Namen alle tijd voor advies van diverse apparaten. Ik kon, en kan, ook na de koop altijd terecht voor problemen/vragen. Er wordt meegedacht en zo mogelijk opgelost.
Goede advisering rond alternatieve producten. Bij levering zeer professioneel.
Makker Holding Bv
Wij zijn zeer tevreden over Expert Laren, vriendelijk behulpzaam personeel met kennis van zaken. De service is geweldig, wij zijn erg blij met hen.
Bos
Ik heb mijn nieuwe wasmachine gekocht bij deze winkel. Ik werd direct en vlot geholpen en de medewerker hield goed rekening met mijn wensen en behoeften. Vervolgens kon de levering snel plaatsvinden...Ik heb mijn nieuwe wasmachine gekocht bij deze winkel. Ik werd direct en vlot geholpen en de medewerker hield goed rekening met mijn wensen en behoeften. Vervolgens kon de levering snel plaatsvinden op het moment dat het mij goed uit kwam. Men was zelfs nog eerder, en daar werd ik netjes over gebeld. De levering verliep vlot, alles werd netjes aangesloten en getest. Ik ben heel blij met mijn wasmachine, en de wijze waarop het hele proces verliep!
Gewoon doen!!! van begin tot eind netjes geregeld.