Expert

Verhoeven

Afgelopen week tv gekocht bij expert in Dordrecht contact met roy gehad is prima gelopen vanaf de koop tot de tv werd opgehangen en geïnstalleerd zeer tevreden en blij met de 65inch

Stofzuiger 1 dag in ons bezit en al defect mag volgens de verkoper niet geruild worden en wilde niet in discussie terwijl volgens de voorwaarde wel geruild mag worden binnen 14 dagen zonder opgaaf... Stofzuiger 1 dag in ons bezit en al defect mag volgens de verkoper niet geruild worden en wilde niet in discussie terwijl volgens de voorwaarde wel geruild mag worden binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker (Floris) die plezier in zijn werk heeft.
Een echt visitekaartje voor het bedrijf Expert!

Van Der Laan

Expert is nog een "ouderwetse" winkel. Met deskundig personeel met aandacht voor de klant. Vakmensen met hart voor het product. Service wordt hier nog met een hoofdletter geschreven. Vergeet die... Expert is nog een "ouderwetse" winkel. Met deskundig personeel met aandacht voor de klant. Vakmensen met hart voor het product. Service wordt hier nog met een hoofdletter geschreven. Vergeet die paar tientjes goedkoper ga eens fysiek langs, uitleg goed, kwaliteit meer dan goed. Fijne mensen en een goed product. Tja dan blijf je terugkomen.

Goed product
Prijs- kwaliteit is in goede verhouding

In corona tijd een vaatwasser middels de telefoon gekocht. Een goede service. Een prima uitleg welke vaatwassers er waren, het verschil en de prijs. Door middel van het serie nummer kon ik mee... In corona tijd een vaatwasser middels de telefoon gekocht. Een goede service. Een prima uitleg welke vaatwassers er waren, het verschil en de prijs. Door middel van het serie nummer kon ik mee kijken via de website. Top

Ik heb de laptop telefonisch aangeschaft en thuis laten brengen. Had mij eerst verdiept op de website. Het is allemaal heel goed gegaan, de betaling, de prijs, de bezorging en installeren. Zeer... Ik heb de laptop telefonisch aangeschaft en thuis laten brengen. Had mij eerst verdiept op de website. Het is allemaal heel goed gegaan, de betaling, de prijs, de bezorging en installeren. Zeer tevreden

Hozeman

Onlangs een wasmachine gekocht bij Expert. Door corona was er geen mogelijkheid om de koop in de winkel te doen.

Expert biedt telefonische verkoop aan waar ik gebruik van heb gemaakt....

Expert biedt telefonische verkoop aan waar ik gebruik van heb gemaakt. Vooraf had ik zelf al en keus gemaakt en daarbij gelijk maar een warmtepomp droger uitgezocht. Mij keus bleek een prima op elkaar aan te sluiten en de koop; was in 10 minuten geregeld.

De droger wordt in tegenstelling tot een eerdere afspraak wat later bezorgd waar ik prima over geïnformeerd werd.

Top service.

In't Veld

Goed assortiment. Klantvriendelijk kan beter. Weinig inlevingsvermogen.