Expert

By expert zit je goed prys is goed de levering is perfect wat wil je nog meer expert dan zit je goed de gr jo

Koop lokaal zo schep je een band met je winkel in je dorp/stad.

De prijzen van Expert zijn ok , vooral tijdens een aanbieding , bezorging gaat goed en snel

Stevens

Snel contact zeer goede deskundige ondersteuning dit is nu in deze tijd nog belangrijker

Ringens

Super product, voor een super prijs, van super aardige en deskundige mensen.

Snackers

Tot nu toe altijd uiterst tevreden geweest over de service en advies bij diverse aankopen in de winkel. Bij het telefonisch bestellen van onze wasmachine was het advies en de klantvriendelijkheid... Tot nu toe altijd uiterst tevreden geweest over de service en advies bij diverse aankopen in de winkel. Bij het telefonisch bestellen van onze wasmachine was het advies en de klantvriendelijkheid ook hartstikke goed. Helaas tot het moment van bezorging.
- 4 uur tevergeefs gewacht op bezorging
- zelf na 4,5 uur moeten bellen om verhaal te halen
- na 5 uur wachten volgt bezorging, zonder excuus van bezorger, maar wel met commentaar over 1 trapje met 1 trede bij de voordeur, dit terwijl mijn partner aanbood te helpen met tillen.
De bezorging was uiterst teleurstellend en helaas niet zoals wij de dienstverlening altijd gewend zijn.

Driessen

Zeer goed en ook behulpzaam personeel ondanks dat alles door de corona via de telefoon loopt.Zeker een goede aanrader.

Vreuls

Zeer goede service en zeer klantvriendelijk en zeer behulpzaam!