Als je erbij vraagt of het product naar 3 hoog zonder lift gebracht wordt en je krijgt een volmondig ‘ja’ als antwoord, dan verwacht je niet dat de bezorger bij levering belt dat hij niet naar boven...Als je erbij vraagt of het product naar 3 hoog zonder lift gebracht wordt en je krijgt een volmondig ‘ja’ als antwoord, dan verwacht je niet dat de bezorger bij levering belt dat hij niet naar boven komt omdat hij nog herstellende is van een hartaanval. We zijn het product beneden gaan halen en betalen
Berghenegouwen
Super levering, ook nu in deze tijd
Uitstekend product voor een billijke prijs.
Sijpkes
Echt prima service bij Expert!!
Van Thiel
Goede service
Hensen
Prima en snelle service
Vonk
Expert is onze keus als we iets nodig hebben wat in het expert assortiment zit. Al jaren zeer tevreden.
Lock down dus via de telefoon, afspraak is afspraak, dus als tegen de klant gezegd wordt , wij sluiten het aan en geven uitleg, dat later bij levering niet gezegd wordt , is niet afgesproken,...Lock down dus via de telefoon, afspraak is afspraak, dus als tegen de klant gezegd wordt , wij sluiten het aan en geven uitleg, dat later bij levering niet gezegd wordt , is niet afgesproken, conclusie voor de klant is , dat het aansluiten is verzonnen door de klant