Zeer goede uileg van produkten vriendelijke medewerkers,super snelle bezorging en installatie.
Meter
Bij Expert in Delfzijl word je deskundig, persoonlijk en zeer vriendelijk geholpen. Zelfs als je langs de winkel loopt groeten ze je nog!
Goed geholpen
Poppema
Geweldige service!!
Goed geholpen. We zijn er vaker geweest. Wij komen er zeker weer terug. Ga zo door.
Het product wat je koopt wordt heel goed uit gelegd duidelijk en begrijpelijk
Jager
Het blijkt inderdaad dat Expert concurrerend kan leveren tov het Internet. En dat is super. Zo kun je de lokale winkeliers behoorlijk helpen. De was/droog combinatie die wij aangeschaft hebben werd...Het blijkt inderdaad dat Expert concurrerend kan leveren tov het Internet. En dat is super. Zo kun je de lokale winkeliers behoorlijk helpen. De was/droog combinatie die wij aangeschaft hebben werd geweldig goed naar de 1e etage gebracht en keurig netjes geplaatst en op waterpas gezet. Alle afval werd weer meegenomen. Ik zeg een dikke 10!!!