Nette winkel goede verkoper die weet waar hij over praat, en het brengen en aansluiten buitengewoon goed dik tevreden, dankjewel
Prima Service, Geweldige uitleg en installatie. Raad ik ieder aan.
Ben gewoon heel erg tevreden.
We zijn zeer tevreden over de wijze van benaderen van ons als klant
Van Kuijeren
Wij zijn zeer tevreden over Expert in Nuenen , informatief en deskundig voorgelicht i.v.m. de aanschaf van een nieuwe vaatwasser . Daarna is alles volgens afspraak geleverd en zorgvuldig...Wij zijn zeer tevreden over Expert in Nuenen , informatief en deskundig voorgelicht i.v.m. de aanschaf van een nieuwe vaatwasser . Daarna is alles volgens afspraak geleverd en zorgvuldig geinstalleerd door een monteur , die zijn vak verstaat !!
Goede service, goede kwaliteit, vlot, vriendelijk en kundig personeel
Goede uitleg over de aangekochte producten door een deskundige medewerker.
Omdat ik zelf via internet min produkten uitgezocht heb, kan ik niets over de winkelservice vertellen. De telefonische contacten verliepen soepel. Ik ben blij dat ik mijn inbouwkoelkast heb laten...Omdat ik zelf via internet min produkten uitgezocht heb, kan ik niets over de winkelservice vertellen. De telefonische contacten verliepen soepel. Ik ben blij dat ik mijn inbouwkoelkast heb laten installeren, want dat bleek moeilijker dan verwacht. De installateur streefde echt naar een uitstekend resultaat. Bedankt Jeannette