Expert

Lempke

Dank Expert Hillegom voor jullie fijne en snelle meedenken en bezorging. Binnen een uur in huis na bestelling en dat in deze chaos voor de Kerst. Toppers!

Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid van Expert Hillegom. Goed advies over nieuwe tv gekregen, goede bezorging en snelle en vakkundige installatie.

Bss Slotenservice

Top service en vakmensen die meedenken met de klant en eerlijk advies geven.

Bij aanschaf van nieuwe wasmachine en droger zijn wij netjes te woord gestaan, was men soepel met het toepassen van de geldigheid van de aanbieding die t/m zondag gold hoewel men dicht was die dag.... Bij aanschaf van nieuwe wasmachine en droger zijn wij netjes te woord gestaan, was men soepel met het toepassen van de geldigheid van de aanbieding die t/m zondag gold hoewel men dicht was die dag. Op maandag konden we nog van de aanbieding gebruik maken. Verder werd alles keurig thuis bezorgd en geïnstalleerd. Ook werden de oude spullen naar de garage gebracht. Al met al prima service van de Expert!

De Lange

Fijne winkel, personeel weet overal van. Goede service, ook achteraf!

Voeten

Wij zijn zeer tevreden over Expert Hillegom, bedankt voor het meedenken en de geleverde service. Met vriendelijke groet ALRECU - HOOFDDORP

Prima service, zowel in de winkel als bij aflevering en installatie!