Mocht ik weer tot aanschaf van een product overgaan, ga ik zeker weer naar Expert omdat ik daar vriendelijk en deskundig geholpen ben.
Delwel
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Goede en snelle levering. Ben zeer tevreden.
Perfecte winkel. En geen internet gezoek zonder onpersoonlijk advies.
Meinders
Prima service bij expert crabbenhof te Dordrecht. Vriendelijk personeel.
Aan De Wiel
Goed advies, mooie prijs, gelijk meenemen. Superbedrijf
Slechte bezorgservice. Monteurs plaatsten in eerste instantie verkeerde vaatwasser. Waren beledigd toen ik er wat van zei. Na installatie van juiste vaatwassser heb ik geen uitleg meer gekregen....Slechte bezorgservice. Monteurs plaatsten in eerste instantie verkeerde vaatwasser. Waren beledigd toen ik er wat van zei. Na installatie van juiste vaatwassser heb ik geen uitleg meer gekregen. Ruimen ook hun troep niet helemaal op. Toen ze weg waren kwam ik er achter dat er lekkagewater in keukenkastje stond. Volgende dag lekkage van waterafvoer onder keukenblok ontdekt. Wel heel toevallig, gaat 19 jaar lang goed en na geprutst van 2 monteurs hebben we lekkage! Terwijl er bij aankoop in de winkel veel nadruk wordt gelegd op expertise! Was die dag van bezorging ver te zoeken. Geen excuses of "Succes met uw aankopen ". We hadden niet alléén vaatwasser maar ook droger gekocht .
Is al onder woorden gebracht
Nvt
Franken
Expert Crabbehof levert zeer goede witgoedapparaten, is zeer betrouwbaar en ze verkopen geen praatjes! Net personeel!
Expert heeft heel goeie producten. Met garantie. Je word vriendelijk behandeld en ook goed uitgelegd.