Philips tv gekocht bij Expert Landgraaf. Vakkundige, klantvriendelijke bediening. Eerlijke voorlichting. Prima indruk!
Janssen
Goede service en uitleg
Hier verkopen medewerkers die weten hoe de producten werken en geven een onafhankelijk advies
Schormans
Verkoper oké, bezorger oké!
Wolter
We hadden snel onze keuze gemaakt, we hadden het thuis opgezocht en zijn het in de winkel gaan halen.
Schokker
Na rondzoeken op internet, terecht gekomen op de site van Excert. Ik ben blijven twijfelen bij de wasdrogers over condensdroger dan wel warmtepompdroger. Besloten om naar de winkel te gaan om meer...Na rondzoeken op internet, terecht gekomen op de site van Excert. Ik ben blijven twijfelen bij de wasdrogers over condensdroger dan wel warmtepompdroger. Besloten om naar de winkel te gaan om meer info te krijgen en de apparaten te zien. In de winkel in Landgraaf zeer goede uitleg gekregen en goede antwoorden op mijn kritische vragen. Het apparaat is thuisgeleverd conform de afspraken, waarbij de oude wasdroger meegenomen is. Goede service
Heijenrath
Alles is prima en behoeft geen betoog. Kan alleen aanraden. Bedankt voor de goede service.