Expert

Broere

Voor goede voorlichting, apparatuur, service en afhandeling bezorging: Bij Expert Jansen is afspraak = afspraak!

Aristo Promotions

Bij expert kopen geeft service en goede prijs kwaliteit verhouding

Vos

Wij hebben onze zonnepanelen bij expert gekocht. Dit verliep TOP. Alles werd nagekomen en alles werkt prima. Een goed gevoel bij dit bedrijf. Vriendelijke mensen. Ik had diverse bedrijven... Wij hebben onze zonnepanelen bij expert gekocht. Dit verliep TOP. Alles werd nagekomen en alles werkt prima. Een goed gevoel bij dit bedrijf. Vriendelijke mensen. Ik had diverse bedrijven aangeschreven maar heb voor hun gekozen mede omdat dit bedrijf al heel lang bestaat. Ze waren niet de goedkoopste maar heb mij laten lijden door het gevoel wat ik erbij had. Nogmaals TOPPPP.

Bleuming

Bij expert is service echt super goed,goed advies en hulp van de medewerkers,

Professionaliteit, klantvriendelijkheid en sevice staan duidelijk voorop. Verder is de keuze binnen de diverse productgroepen ruim.

Veninga

In de winkel namen ze de tijd voor ons bij het uitzoeken van een TV, soundbar en subwoofer, we zijn 2 keer geweest en bij de 2e keer tot de keuze gekomen. Moest wat besteld worden maar dit was er de... In de winkel namen ze de tijd voor ons bij het uitzoeken van een TV, soundbar en subwoofer, we zijn 2 keer geweest en bij de 2e keer tot de keuze gekomen. Moest wat besteld worden maar dit was er de volgende dag al, de levering aan huis kon dus gelijk de volgende dag uitgevoerd worden, inclusief het installeren. De bezorger was erg vriendelijk en kundig en nam de tijd tot het klaar was. Kortom, we zijn erg tevreden over de service van Expert. het is ook wat dichter bij huis en het contact is persoonlijker dan bij de grote jongens in de grote stad, dan kiezen wij toch voor de gemoedelijke persoonlijke benadering in een mooie winkel in Uithuizen