Lees je goed in zodat je beslagen ten ijs komt. Makkelijk voor jezelf en het personeel.
Renders
Afgelopen maand 2x contact gehad met zeer deskundige medewerker van Expert van Erp. Telefoon reperatie werd snel en vakkundig uitgevoerd. Klaar terwijl ik wachtte, super service!
Ben goed geholpen door het personeel. Expert komt zijn afspraken na. Probeert de klant zo snel mogelijk te helpen. Bij andere filialen wordt geinformeerd of daar het gevraagde artikel nog aanwezig...Ben goed geholpen door het personeel. Expert komt zijn afspraken na. Probeert de klant zo snel mogelijk te helpen. Bij andere filialen wordt geinformeerd of daar het gevraagde artikel nog aanwezig is. Volgende dag werd er gebeld, artikel is aanwezig u kunt het komen ophalen. prima geregeld.
Van de Loo
Service uitstekend hoop dat het zo blijft de komende jaren
Voor de mensen die iets bij de expert willen kopen gewoon doen
Een fijne winkel waar de klant nog koning is goede service en leuke medewerkers die je ten alletijden bijstaan of het een product van 10€ is of van 1000€ is is OK