Word goed geholpen ,Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Okken
Zeer goede ervaringen met expert ter apel. fam okken
Erg goeie service
Huisman
mvg meinie huisman...Ik ben heel tevreden over het contact van mens tot mens en goed voorgelicht kom je er niet uit komen ze bij je thuis om het alsnog te instaleren ben super tevreden
mvg meinie huisman emmen
Niewoonder
Uitstekende snelle levering expert telkamp ter apel
Dijk
Prima service, goede kwaliteit apparaten!
Keurige service
Hummel/schuur
Alles is keurig geregeld.zeer tevreden met mijn inductie kookplaat
Duursma
Uitstekend
Kraan
Wasmachine gekocht, AEG. merk , Hiervoor hadden we een BOSCH waren hier tevreden mee. Inmiddels waren we toe aan een nieuwe machine omdat reparatie voor zo'n oude machine te duur was. Door de...Wasmachine gekocht, AEG. merk , Hiervoor hadden we een BOSCH waren hier tevreden mee. Inmiddels waren we toe aan een nieuwe machine omdat reparatie voor zo'n oude machine te duur was. Door de zeer goede voorlichting van verkoper ( niet zomaar een verkoop praatje ) hebben we besloten om de keus te laten vallen op een AEG ÖKO mix.Eerste testen vallen zeer goed uit.