Expert

Traudes

Nou ik ben zeer twvreden over het kopen en het aanleveren van de wasmachine. Alles op tijd en heel zorgvuldig. En het is niet niks met wasmachines over trappen gaan.

O'donoghue

De monteurs die 2 apparaten hebben gemonteerd waren zeer klantvriendelijk en deskundig.
Toppie

Expert Meppel

Mijn ouders van 91 jaar hebben in oktober’24 een Delonghi koffiebonen apparaat gekocht bij Expert in Meppel. Weer een Delonghi apparaat, omdat mijn moeder, die nagenoeg blind is precies wist waar de... Mijn ouders van 91 jaar hebben in oktober’24 een Delonghi koffiebonen apparaat gekocht bij Expert in Meppel. Weer een Delonghi apparaat, omdat mijn moeder, die nagenoeg blind is precies wist waar de knopjes zitten. Na een maand gaf het apparaat geen koffie meer en maakte erg veel lawaai. Mijn vader moest van Expert, het apparaat naar de winkel brengen. Dus met apparaat op de rollator naar de winkel gebracht. Daar werd geconstateerd dat het apparaat echt kapot was. Mijn vader moest het apparaat daar weer ophalen en zelf naar Delonghi opsturen. De retourbon werd door zijn zoon uitgeprint en het apparaat werd door mijn vader naar een DHL afgifte punt gebracht. Bij de winkel werd duidelijk gezegd dat men er niet aan kon beginnen om apparaten bij klanten op te halen of te brengen. Over service gesproken! Mijn ouders hebben zoveel spijt van hun aankoop bij Expert. Nu is het apparaat een week bij Delonghi. We hopen op een goede afloop en dat mijn ouders weer zonder stress en teleurstelling kunnen genieten van hun kopje koffie.

Anita

Zeer vriendelijk, ouderwetse klantvriendelijkheid! erg behulpzaam bij vragen ,

Alhoewel ik mijn keuze via internet al had gemaakt, kreeg ik van de verkoopadviseur aanvullende info, waardoor ik toch heb besloten mijn keuze in de winkel te herzien. Hierover ben ik zeer tevreden!

Beltman

Mijn ervaring met EXPERT in lochem is prima goede uitleg en niet opdringerig om een duurder model aan te schaffen . Dat is bij andere expert's wel anders

Gielens

Ik ben bij Expert geholpen door kundige en vriendelijke verkoper . Goede informatie over het product