Expert

Laatst voor een betaalbare goede tv oriënteert en kwam bij Expert Landgraaf terecht. Vriendelijke verkoper en we kregen goed en kundig advies. De verkoper nam echt de tijd en de moeite om advies en... Laatst voor een betaalbare goede tv oriënteert en kwam bij Expert Landgraaf terecht. Vriendelijke verkoper en we kregen goed en kundig advies. De verkoper nam echt de tijd en de moeite om advies en uitleg te kunnen geven over de aan te schaffen TV. Top werkelijk een uitstekende service!.
Ook de rust als je binnenkomt, en niet al worden ontvangen met 80 decibel zoals div mega elektro zaken! Een verademing deze winkel en een tv wat het is geworden, dat ze daar nog jaren plezier aan kan beleven. Geweldige beeld kwaliteit, en prima geluid zonder soundbar. Dus, niets anders dan lof over de kwaliteit van het toestel en de gegeven service door de mensen van Expert Landgraaf.
*****

Hubers

Wij zijn zeer tevreden over Expert Landgraaf .Fijne bediening ,snelle levering.

Reeuwijk

Prima service.Vriendelijk te woord gestaan.Alles volgens afspraken gedaan

Alles is prima geregeld en gedaan bij bezorgen en plaatsen, alleen het meenemen van oude machine had tegelijkertijd moeten gebeuren

Beter als bij de groothandels bedrijven en/of online bestellingen

Na de aankoop van een televisie in de winkel, bleek dat de technische specificaties niet geheel overeenkwamen met het beoogde doel.
Meedenkend en oplossingsgericht geholpen door de medewerker...
Meedenkend en oplossingsgericht geholpen door de medewerker van expert Landgraaf, zeer vriendelijke bezorging , Uitmuntende service ! Ga zo door