Stofzuiger philips FC8721/09. ondanks laag watt-vermogen prima zuigkracht! mooie vormgeving, door grote wielen stabieler en makkelijker verrijdbaar. Superlange snoer, lange slang (groter bereik) en...Stofzuiger philips FC8721/09. ondanks laag watt-vermogen prima zuigkracht! mooie vormgeving, door grote wielen stabieler en makkelijker verrijdbaar. Superlange snoer, lange slang (groter bereik) en langere stang (ideaal voor lange mensen). Ben superblij met mijn knalrode stofzuiger.
Brus
Ondanks dat ze mijn bestelling niet in hun assortiment hebben, kon ik het toch bestellen. Netjes!!!
U spreekt in de uitnodiging voor deze enquete mij aan als de heer.........ik ben een vrouw. Zeer ongepast, ik had dit al eerder vermeld. Alsof alleen mannen technische aankopen kunnen doen. Ik ben...U spreekt in de uitnodiging voor deze enquete mij aan als de heer.........ik ben een vrouw. Zeer ongepast, ik had dit al eerder vermeld. Alsof alleen mannen technische aankopen kunnen doen. Ik ben zeer beledigd.
Vendel
Expert snapt dat hun formule er voor zorgt dat ik naar de winkel ga, en niet voor de laagste prijs naar internet ga. Keep up the good work.
Putmans
We zijn netjes en korrekt bediend door expert.
Van den Brand
Prima harde schijf. Metten gebruiksklaar en voor een zeer lage prijs.
Prima service
Tevreden met de bestelling en levering
Legius
Deskundige en meedenkende verkopers. Levering van het product op de afgesproken tijd. Hiervan werden we goed op de hoogte gehouden. Zeer vriendelijke en deskundige bezorging.
Vlotte service en professioneel geholpen in de winkel. Het product moet ik nog op verschillende manieren uitproberen, maar wat ik al geprobeerd heb is prima bevallen!