Vriendelijk, behulpzaam en snel. Zeker een aanrader!
Willem de monteur geeft uitstekend advies en werkt netjes .
Hink
Wat Expert je te bieden heeft en je aan service geeft is bijna niet te evenaren je hoeft bijna niet te sparen omdat de kwaliteit zo goed is je grijpt jaren niet meer...Wat Expert je te bieden heeft en je aan service geeft is bijna niet te evenaren je hoeft bijna niet te sparen omdat de kwaliteit zo goed is je grijpt jaren niet meer mis!!
Van den Helder
Voor goede uitleg over aanschaf van iets dat je bij Expert kunt kopen moet je zeker bij Expert zijn. En de service kan gewoon niet beter.
We hadden problemen met onze vaatwasser en zijn zeer goed geholpen door een vakman die langskwam. Een erg enthousiaste man met echt passie voor zijn vak.
Vaatwasser gekocht service is goed
Goede betrouwbare zaak wordt fijn geholpen.
Eernisse
Wij zijn uitstekend geholpen door de mannen van Expert Berkel, denken goed mee over de wensen van de klant om tot de juiste beslissing te komen. De service van de bezorger/monteur was top. En ook de...Wij zijn uitstekend geholpen door de mannen van Expert Berkel, denken goed mee over de wensen van de klant om tot de juiste beslissing te komen. De service van de bezorger/monteur was top. En ook de nazorg is fijn.
De geleverde Panasonic 4K werd netjes uitgepakt en geïnstalleerd met de nodige adviezen. Een hele mooi en nieuwe kijkervaring.