De service via de telefoon was erg klantvriendelijk. Snelle bezorgen van het gekochte.
Goed product, snelle levering.
Van Leeuwen
Zeer beleefd maar waarom meteen de duurste tv aan smeren
Gerlsma
Winkelen bij expert is een premium ervaring. Mn voelt zich als klant nog gewaardeerd. Persoonlijke aandacht. En de prijzen zijn vaak lager dan bij de bulk winkels.
Prima, geholpen en goed geadviseerd voor mijn product
De Kort
Top service
Van Wonderen
Alles ging goed,advies in de winkel top, montage ook top t.v. is keurig opgehangen!
Coertjens
Onverwacht een nieuwe stofzuiger nodig. Wist wat ik wilde hebben. Contact gelegd met Expert Woldhuis in Zuid-Scharwoude. Gewenste stofzuiger was op voorraad. Kon binnen de geldende coronaregels...Onverwacht een nieuwe stofzuiger nodig. Wist wat ik wilde hebben. Contact gelegd met Expert Woldhuis in Zuid-Scharwoude. Gewenste stofzuiger was op voorraad. Kon binnen de geldende coronaregels opgehaald worden. Eerder al een gasfornuis met elektrische oven op dezelfde manier besteld. Snel geleverd. Prima zaak. Is inmiddels benoemd tot mijn huisleverancier. ??
Bilian
Top
Wij zijn heel blij met onze aankoop, de verkoper van Expert heeft ons uitstekend geadviseerd